Cutremur puternic in Japonia cu magnitudinea de 6.3

Cutremur puternic in Japonia cu magnitudinea de 6.3

Un cutremur puternic cu o magnitudine estimată de 6.3 a a vut loc în largul insulei Kyushu, în sudul Japoniei, azi dimineață.   Până la această oră nu s-au înregistrat victime sau daune materiale.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 20 km sub marea din  Miyazaki.

 

Te-ar putea interesa și A fost vegana timp de 15 ani, apoi a tercut la o alimentatie normala: ”Mi-am distrus sistemul imunitar, acum sunt sanatoasa”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.