Cutremur puternic in Italia: s-a simtit pana in Austria

Cutremur puternic in Italia: s-a simtit pana in Austria

Un cutremur de magnitudinea 4.0 a fost înregistrat de Institutul  Național de Geofizică și Volcanologie din regiunea Tolmezzo, în provincia Udine, la ora 15:57. Epicentrul a fost amplasat în municipiul Verzegnis, la o adâncime de 5 kilometri.

 

Cutremurul a fost resimțit în partea superioară a insulei Friuli și, de asemenea, în Udine, iar verificările efectuate de  Departamentul  pentru Protecția Civilă, în contact cu structurile de pe teritoriu, nu s-au înregistrat răniți sau pagube materiale.

 

Cutremurul a fost la doar 5 kilometri adâncime și s-a resimțit pe o zonă foarte mare, de la Udine până la Tarvisio și chiar și în Austria. Municipalitățile cele mai apropiate de epicentru sunt Verzegnis, Tolmezzo, Cavazzo Carnico și Lauco.

 

Te-ar putea interesa și Si-a omorat cei cinci copii, condamnat la moarte. Fosta sotie il apara: ”Iertati-l, isi iubea copiii”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.