Cutremur puternic în Iran: panică în rândul oamenilor care au ieșit în stradă

Un cutremur de magnitudinea 5,2 a zguduit orașul Dogonbadan din provincia Kohgiluyeh și Buyer Ahmaddin sud-vestul Iranului, au anunțat posturile de televiziune.  Cutremurul , care a avut loc la ora 13.41, cu un hipocentru la o adâncime de 10 km, a provocat panică în rândul locuitorilor care s-au revărsat pe străzi.

Șocul a fost resimțit și în alte orașe din provincia Khuzestan. În prezent, nu există rapoarte privind daune sau victime.

Gemenele în vârstă de trei ani care au murit în incendiu în fața mamei lor: „Au fost găsite ținându-se de mână ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.