Cutremur puternic in Grecia: oamenii au iesit in strada, cladiri prabusite

Cutremur puternic in Grecia: oamenii au iesit in strada, cladiri prabusite

Cutremur puternic în Atena de  magnitudinea 5.3, oamenii au ieșit în stradă iar unele clădiri nelocuite s-au prăbușit. Nu sunt răniți gravi, doar trei persoane au fost lovite de cateva bucăți de moloz.

Cutremurul puternic a fost resimțit în Atena și în Attica. Amplitudinea a fost calculată de Engv la 5.3.   Epicentrul a fost înregistrat la 23 km nord-vest de capitala grecească la o adâncime de 20 kilometri. Liniile telefonice s-au întrerupt . Cutremurul a provocat prăbușirea unor clădiri abandonate.

 

Epicentrul a fost aproape de suprafață și în aceeași zonă unde s-a  înregistrat centrul cutremurului din 1999, care a provocat 42 de decese

 

Te-ar putea interesa și Fix 6 minute! Atat ii trebuie alcoolului ca sa ajunga la creier

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.