Cutremur puternic in Grecia! Oamenii au iesit in strada

Cutremur puternic în Grecia de magnitudinea  5,2 s-a produs pe coastele insulei Creta. Seismul înregistrat la ora 7.40 de Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie a avut loc la o adâncime de 71 de kilometri.

Turiștii și rezidenții au ieșit panicați în stradă. Nu s-au dat infrmații privind daunele produse  sau dacă sunt persoane rănite.

Din mai multe informații cutremurul a fost simțit și în Ragusa, Italia.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.