Cutremur puternic în Grecia!

Un alt cutremur în Grecia , al doilea în mai puțin de douăzeci și patru de ore: în noaptea de vineri 22 mai a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,1, în zona Makrigialos. Conform datelor furnizate de Usgs, de fapt, în jurul orei 5:40 de vineri, 22 mai, s-a produs un cutremur cu magnitudinea 5,1 la o adâncime de 10 km în Makrigialos. Nu există daune aduse lucrurilor și oamenilor. Nivelul tensiunii crește după cutremurul mediteranean de joi 21 mai, care, totuși, a fost resimțit și în Italia.

Nu este bine! Meteorologii americani prezic sezonul uraganelor „mai mare decât cel normal ”

În Grecia alerta cu privire la evenimentele seismice este foarte mare. Joi, 21 mai, în jurul orei 2 dimineața, a avut loc un puternic cutremur în inima Mării Mediteraneene  . Un eveniment care a implicat și Calabria, Sicilia și Puglia, care au simțit în mod distinct puternicul cutremur din Grecia magnitudinea 5,7 .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.