Cutremur puternic în Australia! Seism cu magnitudinea 5,0 în insula Macquarie

Un cutremur puternic a avut loc marți, 3 martie, la ora 02:06, în Australia , în apropierea insulei Macquarie. Adâncimea estimată a cutremurului a fost de aproximativ 10 kilometri. Conform concluziilor American Eathquake șocul ar fi avut o magnitudine mare de 5,0 grade pe scara Richter. Nu au fost emise avertismente de tsunami.

Citește și Venezuela, în cădere liberă: femeile nevoite să-și abandoneze copiii

Teamă în rândul populației din Australia după ce seismul puternic s-a simțit distinct în primele ore ale zilei de marți, 3 martie. Cutremurul a avut o putere de 5,0 grade pe scara Richter (similar cu cutremurul din Filipine ). Adâncimea estimată a seismului a fost în jur de 10 kilometri, în timp ce epicentrul a fost înregistrat la 951 de kilometri de insula Macquarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.