Cutremur puternic de magnitudine 5,7 în largul coastei Puerto Rico

Un puternic cutremur șochează în insula Puerto Rico. Deocamdată, nu există avertismente de tsunami.

Un cutremur puternic de magnitudine 5,7 pe scara Richter a lovit coasta Puerto Rico în dimineața zilei de 6 ianuarie 2020. Potrivit informațiilor  Serviciului Geologic al Statelor Unite, cutremurul ar fi lovit în special sudul insulei. Epicentrul ar fi la o adâncime de 10 kilometri.

Citește și Indonezia, bilanțul victimelor inundațiilor a crescut la 66. În următoarele zile se așteaptă o nouă perturbazione

Deocamdată nu sunt alerte privind pericolul de tsumani, dar ar putea exista daune clădirilor.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.