Cutremur puternic de 6.6 în Georgia de Sud și Insulele Sandwich de Sud

Un cutremur puternic de 6.6 s-a înregistrat în Georgia de Sud și Insulele Sandwich de Sud, un teritoriu britanic situat în sudul Oceanului Atlantic. Seismul a fost detectat cu epicentrul în  mare azi noapte în jurul orei  9.15 pm ora locală ( 02: 55 miercuri ora României ).

Ploi torențiale: mai mult de 800.000 de persoane au fost evacuate din Japonia

Cutremurul este doar ultimul dintr-o serie de cutremure înregistrate în zonă. Este de fapt al patrulea cutremur resimțit în termen de 30 de zile, iar al 87-lea cutremur într-un singur an. Riscul de tsunami pare a fi exclus.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.