Cutremur puternic de 6.6 in El Salvador: s-a emis alerta de tsunami

Cutremur puternic de 6.6 in El Salvador: s-a emis alerta de tsunami

Un cutremur violent s-a înregistrat în El Salvador în dimineața zilei de joi, 30 mai.

 

Epicentrul, după potrivit  institutului geofizic din SUA, a fost identificat în larg, la aproximativ 27 km sud de La Libertad, la o adâncime de 10 km. Potrivit Ministerului Salvadoran al Mediului care a difuzat știrea pe Twitter, în urma șocului, a fost emis și un avertisment privind tsunami.

 

Te-ar putea interesa și Un batran a incercat sa fure un tiramisu dintr-un supermarket: agentii ii fac si cumparaturile

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.