Cutremur puternic de 6.3 in Indonezia: panica printre locuitori

Cutremur puternic de 6.3 in Indonezia: panica printre locuitori

Un cutremur puternic a șocat Indonezi. Autoritățile se tem că s-ar putea înregistra victime și daune materiale

Un cutremur de magnitudinea 6.3 a cutremurat Indonezia la ora 20.24, ora României. Magnitudinea  a fost de 6,3 la o adâncime de 20 kilometri pe coasta de nord a insulei Irian Jaya și a fost simțită la sute de kilometri distanță. Autoritățile se tem că s-ar putea înregistra victime și daune materiale. Din Noua Zeelandă în Japonia, acesta este cel de-al cincilea cutremur cu o magnitudine de peste șase pe scara Richter în ultimele 48 de ore.

 

 

Te-ar putea interesa și Cutremurul de 6.8 din Japonia a provocat un tsunami cu unda inalta de un metru

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.