Cutremur puternic de 6.3 în Croația: s-a simțit până în Italia – video

Un cutremur puternic cu  magnitudinea de 6,3 a avut loc în Croația. Cutremurul s-a simțit clar și în Italia în  Friuli, Veneto și pe toată coasta Adriaticii.

Un cutremur puternic s-a înregistrat astăzi în jurul orei 12 în Croația , epicentrul fiind la 40 de kilometri de Zagreb. Informațiile inițiale vorbesc despre o magnitudine de 6,3 după ce un alt cutremur de 5,2 s-a produs deja ieri.

Citește și Și-au abandonat fiul de 3 ani și cățelul într-un cimitir în Ajun de Crăciun: povestea micuțului Tony

Cutremurul a fost de lungă durată și a fost simțit în mod clar în Italia, pământul tremurând în Friuli și Veneto, dar și în Trentino Alto Adige și de-a lungul coastei Adriatice până în Marche.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.