Cutremur puternic de 6.1 în Puerto Rico !

Cutremur puternic de 6.1 în Puerto Rico !

Un cutremur Richter de 6,1 grade s-a înregistrat în Puerto Rico. Epicentrul a fost situat la aproximativ 80 de kilometri de coasta de nord-vest, la o adâncime de 10 kilometri.

Șoc în Milano: o mamă a căzut de la etajul opt cu fiica ei de 2 ani în brațe

Seismul a fost simțit în mod clar pe întreaga insulă, dar momentan nu există informații privind de daune aduse oamenilor sau lucrurilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.