Cutremur puternic de 5,3 în Slovenia la granița cu Croația / FOTO

Momente de panică în Slovenia , unde la puțin după ora 6 dimineața, pe 22 martie, un cutremur de 5,3 pe scara Richter a lovit granița cu Croația  fiind simțit clar de populație și provocând pagube și în orașul Zagreb . Primul șoc de la 6:24 a fost urmat și de un al doilea, în jurul orei 7:01, care a provocat pagube importante unor clădiri, inclusiv Catedralei capitalei croate.

Conform unor ziare locale, seismul s-ar fi resimțit și în regiunea Friuli-Venezia Giulia și în special în orașul Trieste, dar și  în regiunile Veneto și Emilia-Romagna.

Citește și Coronavirusul a infectat șapte membri ai aceleiași familii după ce au fost toți la o cină

Conform datelor seismologice, cel de-al doilea șoc, al cărui epicentru a fost  localizat s-a produs în zona de la nord de Zagreb șia avut o magnitudine de 4,9 pe scara Richter. După cum se poate observa din numeroasele imagini care circulă în aceste ore pe rețelele de socializare, multe clădiri au fost avariate, moloz căzut pe stradă și mașini avariate. Din fericire, nu s-au înregistrat răniți până la acestă oră

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.