Cutremur puternic cu magnitudinea de 6.3 in Japonia

Un cutremur puternic a lovit Japonia sâmbătă 27 iulie în jurul orei 19:30 Cutremurul a avut o magnitudine de 6,3 grade pe scara Richter, iar în prezent nu a fost declarate răniți sau daune materiale.  Epicentrul cutremurului s-a produs  la 144 km sud-est de orașul Shingu, în mijlocul Oceanului Pacific cur adâncimea la aproximativ 375 kilometri.

 

Pentru moment, autoritățile japoneze nu au emis avertismente privind un posibil tsunami.

Potrivit Studiul geologic al Statelor Unite, cutremurul s-a produs în apropierea coastelor de sud ale insulei Honshu, cel mai mare din arhipelagul japonez. Aceleași date au fost confirmate de Agenția Meteorologică din Japonia. Unii oameni din vecinătatea capitalei Tokyo au declarat că au simțit cutremurul mai puternic ca de obicei.

Potrivit studiilor, cutremurul ar fi durat aproximativ 30 de secunde.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Un roman cu probleme psihice s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.