Cutremur: nou șoc puternic în Croația resimțit și în Italia

Se întoarce frica cutremurului în Croația, lovită deja puternic pe 29 decembrie anul trecut. Un nou cutremur cu magnitudinea 5,2 a fost resimțit după-amiaza, cu epicentrul  în sud-estul Zagrebului, Croația, raportează media locală.

Citește și Tristețe imensă: „învățătoarea îmbrățișărilor” a murit de Covid la numai 35 de ani / Video

Cutremurul a fost detectat și de seismografele de la Trieste și a fost resimțit în mai multe districte. Potrivit rapoartelor de la Protecția Civilă, cutremurul a avut loc la ora 18:01 ora Italiei și a avut o magnitudine: 5,2 (ML Richter), la o adâncime de 15 kilometri, 47 de kilometri sud-sud-est de Zagreb (Croația).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.