Cutremur între Filipine și Indonezia cu magnitudine de 7 grade: fără avertisment de tsunami

Cutremur violent în Pacific. Epicentrul cutremurului, cu magnitudinea 7,0 , a fost situat între Indonezia și Filipine . Din fericire, hipocentrul a fost destul de profund și din acest motiv nu au fost raportate daune sau un posibil avertisment de tsunami în acest moment.

Citește și O epidemie misterioasă lovește un sat: „30 de persoane spitalizate cu epilepsie, amețeli și febră”

Din primele date, cutremurul violent a avut loc pe mare la 20.23 local (14.23 ora României), în largul insulei indoneziene Pulau Merampit și la o adâncime considerabilă (95 de kilometri), ceea ce dă speranță că nu au existat daune în cele mai apropiate centre locuite.

Cutremurul a fost resimțit până la peste 300 de kilometri distanță de epicentru. Din primele mărturii ale rezidenților, atât în Indonezia, cât și în Filipine , șocul a fost puternic și cu o intensitate progresivă, dar mai ales lungă, cu o durată de cel puțin un minut.

În acest moment, autoritățile nu au emis nicio alertă de tsunami, dar cel mai puternic șoc a fost urmat de mai multe replici cu magnitudinea între 3 și 3,5.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.