Cutremur în Zagreb: un tânăr de 15 ani a murit și alte persoane au fost îngropate sub dărâmături

În cutremurul cu magnitudinea de 5,3 pe scara Richter care a  lovit azi dimineața capitala Croației, Zagreb, un tânăr de 15 ani a murit sub dărâmăturile unei clădiri din centrul orașului, potrivit primelor informații raportate de presa locală. Seismul a provocat mai multe pagube severe, în special clădirilor mai vechi și a unor biserici și scene de panică.

Citește și Cutremur puternic de 5,3 în Slovenia la granița cu Croația / FOTO

Pompierii din capitala croată au confirmat „că mai mulți oameni se află  sub dărâmăturile clădirilor prăbușite”, potrivit rapoartelor agenției Hina.

Seismul, care a avut un epicentru la aproximativ 15 kilometri de Zagreb, a fost resimțit distinct și la Trieste. O replică cu magnitudinea 4,6 a fost resimțită în aceeași zonă câteva minute mai târziu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.