Cutremur în Turcia: seismul cu magnitudine 5,0 resimțit în multe orașe

Pământul s-a zguduit în Turcia: un cutremur de 5.0 a avut loc în seara zilei de marți 10 decembrie 2019.

Un cutremur puternic în Turcia,s-a produs la ora locală 23:14 marți pe 10 decembrie 2019. Conform primelor sondaje ale Ingv, adâncimea epicentrului ar fi de 10 km . Nu au fost emise informații cu privire la daunele aduse proprietăților sau persoanelor.

Citește și  Acolo, undeva departe se află Sydney

Locuitorii din orașele Izmir, Manisa, Tekidag și Bursa au ieșit panicați în stradă. Cutremurul ar fi fost simțit și  la Istanbul și Ankara , având în vedere că epicentrul este situat în zona dintre aceste două orașe.

Zece minute mai târziu, un alt șoc a lovit țara, cu o magnitudine puțin mai mică decât,  4,5 dar în aceleași zone.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.