Cutremur în Rusia! Șoc puternic de magnitudinea 6,1 în Siberia

Cutremur în Rusia! Șoc puternic de magnitudinea 6,1 în Siberia

Citește și Avionul prăbușit în Iran: se întorcea din cauza unei probleme tehnice

Un cutremur violent a lovit joi, 9 ianuarie, la ora 9.38, la estul Rusiei. Cutremurul  cu magnitudinea de 6,1, conform estimărilor lansate de Ingv, a fost localizat în Siberia, lângă Anadyr, cu  hipocentrul la aproximativ 10 kilometri adâncime.

În acest moment nu sunt informații privind victime sau daune materiale.  Autoritățile competente continuă să monitorizeze situația.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.