Cutremur in Romania, duminica in ziua alegerilor

Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade s-a înregistrat, duminică seară, în judeţul Vrancea

 

Conform Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), cutremurl s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la ora 21.40.

S

eismul cu magnitudinea 4 pe scara Richter a avut loc în apropierea orașelor Covasna (37 km), Nehoiu (42 km), Slănic-Moldova (45 km), Târgu Secuiesc (47km), Tîrgu Ocna (52 km). Acesta este al cincilea cutremur înregistrat duminică. Trei au fost în judeţul Vrancea, unul în Buzău şi unul în Marea Neagră.

 

Te-ar putea interesa și Nou atac asupra unei biserici crestine din Burkina Faso: patru morti si doi raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.