Cutremur în Noua Zeelandă: șoc puternic cu magnitudinea de 6.6

Seism extrem puternic în Insulele Kermadec, Noua Zeelandă . Cutremurul s-a înregistrat sâmbătă, 14 martie, la ora 11:01 . Adâncimea a fost estimată în jur de 20 de kilometri .

Citește și Coronavirus, potrivit unui studiu, asimptomaticii sunt cei mai contagioși

Sistemele Institutului de Geofizică și Vulcanologie au înregistrat două cutremure puternice în Noua Zeelandă la o distanță apropiată. Cele două cutremure au avut o magnitudine de 6,7 grade și 6,6 grade pe scara Richter. Momentan nu a fost emis nicio alertă tsunami.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.