Cutremur în Mexic cu magnitudinea 5,0 în apropiere de San Marcos

Alarmă în Mexic , unde un cutremur cu magnitudinea 5,0 pe scara Richter a lovit statul federal Guerrero la aproximativ 48 de kilometri sud-vest de orașul San Marcos .

Conform raportului Serviciului Național Seismologic din Mexic , cutremurul a fost înregistrat în jurul orei 18:20  și ar avea un hipocentru situat la o adâncime de aproximativ 13 kilometri . În acest moment, nu există daune aduse proprietăților sau oamenilor și nu a fost emis niciun avertisment de tsunami, în ciuda cutremurului care a avut loc în apropierea coastei Pacificului din țara Americii Centrale.

Nu acceptă divorțul: tată de 30 de ani se aruncă de la etajul nouă cu ​​copiii săi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.