Cutremur în Japonia: pământul se mișca cu putere dar asistentele nu fug, salveaza mai întâi bebelușii VIDEO

 

Datoria lor: salvarea copiilor. Sunt asistente și majoritatea au ales această meserie pentru o misiune: ajutare cei mici și neputincioși. Acest sentiment le face să se trezească de dimineață și să meargă la locul de muncă. Ajutarea copiilor are o dublă responsabilitate. Și nici măcar un cutremur extraordinar de puternic nu îi poate înspăimânta sau îi poate face să scape de responsabilități. Videoclipul filmat în departamentul de neonatologie al unui spital din Japonia este cel mai interesant filmat pe care îl veți putea vedea.

Joc mortal: un tată și-a aruncat fiica într-un ventilator ucigând-o

Pământul a început să se scuture, un șoc cu magnitudinea de 6,2 care a lovit ieri prefectura Fukushima din nord-estul Japoniei. Asistentele nu caută adăpost sub o masă sau lângă un perete. Nu fug panicate, primul lor gând sunt copiii. Ei, neștiind ce se întâmplă, micuți și neajutorați se luptă cu primele bătăi ale vieții, acolo în pătuțurile lor.

  Singurul obiectiv: să salveze bebelușii din pătuțuri

VIDEO


Se filmează având raporturi cu fiul ei de 4 ani și vinde filmele pedofililor. Mama arestată

Când vor afla ce s-a întâmplat, nu acum, când vor fi mai mari vor ști că de partea lor au fost ei, îngerii păzitori . Instinctul i-a determinat să încerce să îi protejeze, blocând leagănele gata să se lovească între ele, poate răsturnându-se. Până la sfârșitul cutremurului, până la rostirea frazei „s-a terminat”.  Datoria înainte de toate: salvarea copiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.