Cutremur in Italia, soc puternic in capitala: epicentrul la 9 kilometri

Cutremur puternic in Italia, soc puternic in capitala: epicentrul la 9 kilometri

Panică în capitala Italiei. Un cutremur puternic în Roma cu magnitudinea de 3.7 la o adâncime de 9 kilometri s-a produs în jurul orei 22.45, duminică, 23 iunie.  Capitala Italiei s-a cutremurat câteva secunde.

 

Nu cunoaștem încă amploarea pagubelor sau punctul exact în care sa produs cutremurul, dar din prima informație publicată de site-ul INGV, epicentrul ar fi în Colonna, municipalitatea din Roma. Intensitatea înregistrată este de 3,7. Deocamdată nu se sunt informații privind rănpți sau daune materiale.

 

 

Te-ar putea interesa și Un român de 20 de ani a murit electrocutat dupa ce s-a urcat pe un tren dintr-o statie din Roma

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.