Cutremur în Italia: seism cu magnitudinea de 4.1

Cutremur în Umbria, în orașele Norcia, Preci și Arcquata del Tronto cu o magnitudine de  4.1 la o adâncime de numai opt kilometri. Seismul a fost urmat de multe replici mai puțin intense.

Alarmă în rândul populației din Umbria (în special în provinciile Perugia și Terni), Lazio și Abruzzo. Panică  mare în special în rândul turiștilor, neobișnuiți cu o serie atât de lungă de cutremure. Azi noapte  între 2.02, când a avut loc cel mai puternic șoc de 4,1 și 4,28, în subsolul orașului Umbrian.  Pământul s-a zguduit de 38 de ori. Accumoli și Amatrice sunt printre centrele cele mai apropiate de epicentru.

Siria, rachete la Idlib: 40 de lideri jihadiști uciși în timpul unei reuniuni

Pe rețelele de socializare au apărut mărturii ale oamenilor care au simțit cutremurul până la Pescara și Viterbo. Cutremurul s-a simțit slab și în districtele de nord ale Romei.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.