Cutremur în Iran ! Șoc de magnitudinea 5,4: resimțit și în Dubai

Un cutremur puternic a avut loc Iran : cutremurul cu o magnitudine de 5,4 grade pe scara Richter a făcut și zgârie-norii din Dubai în Emiratele Arabe Unite să tremure. Potrivit relatărilor, cutremurul a lovit zona din jurul Ruydar, în provincia Hormozgan, în sudul Iranului în timpul nopții. Adâncimea estimată din sistemele de la Universitatea din Teheran marcat 16 km.

Citește și Coronavirus în Olanda: cozi la magazine pentru a cumpăra canabis înainte de închiderea lor

Un cutremur puternic a lovit sudul Iranului , în special provincia Hormozgan: cutremurul a avut o magnitudine de 5,4 , apoi revizuit la 5,3 grade pe scara Richter. Seismul a fost resimțit și în Emiratele Arabe Unite . În acest moment nu s-au raportat victime sau pagube materiale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.