Cutremur în Grecia, un mini-tsunami a lovit coasta Turciei: „Valuri de un metru pe străzile orașelor”

După cutremurul violent, un mini-tsunami cu valuri de aproximativ un metru a lovit provincia de coastă turcă Smyrna. Acest lucru a fost raportat de televizoarele locale care arătau imagini cu apa care a invadat străzile din cartierul Seferhisar, magazine și case inundate.

Citește și Un cutremur de 7.0 a avut loc în largul coastei insulei grecești Samos, cu efecte devastatoare și pe coasta turcă din apropiere . Șocul foarte puternic a fost

Cutremurul puternic de la 7,0 Richter care a lovit Marea Egee la 12:51 a provocat un dezastru între Grecia și Turcia, în zonele cele mai apropiate de epicentru. Mai multe decese  în orașul cel mai afectat, dar potrivit rapoartelor autorităților locale, cutremurul a fost resimțit în mod semnificativ și la Istanbul și Edirne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.