Cutremur în Grecia: șocul a fost resimțit în Calabria și în Puglia

Un cutremur puternic a avut loc la ora locală 00:49 vineri 20 martie în nord-vestul Greciei. Seismul a avut o magnitudine de 5,9 grade pe scara Richter. Această intensitate,  a fost resimțită și în sudul Italiei,  în special în Puglia și Calabria.

Citește și Japonia, a ucis 19 persoane cu dizabilități: condamnat la moarte

Conform datelor raportate de Institutul de Geofizică și Volcanologie, cutremurul a avut un hipocentru la o adâncime de 14 kilometri și un epicentru în apropierea orașului Paramythia , la marginea Epirusului. Nu există nicio informație privind victime și daune, dar situația rămâne monitorizată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.