Cutremur în Grecia: șoc de magnitudinea 6,0 în insulele Dodecanese

Un cutremur cu magnitudinea de 6,0 a fost înregistrat în Grecia la ora 12.21. Epicentrul a fost localizat în arhipelagul Dodecanese. Pentru moment nu sunt raportate victime sau daune.

Azi noapte a avut loc un alt cutremur de 5,2 cu epicentrul în insula Karpathos. Pentru moment nu există victime.  Cel înregistrat în timpul nopții este clasificat ca un „cutremur” moderat “.
Cutremurul care a lovit coastele Dodecanese a fost perceput de locuitorii insulelor vecine, dar nu s-au raportat răniți sau daune materiale.  Seismul cu magnitudinea 6 și adâncimea de 86,63 km în Honiara (Insulele Solomon) a fost înregistrat în după-amiaza timpurie a zilei de miercuri 29 ianuarie 2020, în jurul orei 14.49.

Citește și Emiratele Arabe Unite, deșertul devine verde după săptămâni de ploaie / FOTO

În ultimele ore, Albania a început să tremure din nou . Un șoc de magnitudine 5.0 a fost înregistrat cu epicentrul din Durres, dar a fost resimțit și în Tirana și Vlora. Cutremurul a avut loc pe coasta de nord a Albaniei, la ora 22.15, ora României.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.