Cutremur în Grecia, seism puternic în nordul Pelopónnisos

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 a lovit zona Kalavrita , în nordul Peloponezului ( Grecia ) și a fost resimțit în toată zona înconjurătoare, relatează Iefimerida.gr . Institutul de Geodinamică al Observatorului Național din Atena a situat epicentrul la 10 km nord-vest de Kalavrita, la o adâncime de 24 km.

Cutremur extrem de puternic pe coasta de est a Indoneziei !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.