Cutremur în Filipine, șoc cu magnitudinea de 6,4: se așteaptă mai multe replici

Un cutremur de magnitudine 6,4 a lovit provincia vestică Davao, în Filipine de Sud, și a fost simțit în provincia Sulawesi de Nord din centrul Indoneziei. Epicentrul s-a înregistrat în apropiere de granița dintre cele două țări. Nu s-a emis avertisment de tsunami , a declarat agenția meteorologică și geofizică din Indonezia.

China, grav accident rutier: cel puțin 36 de morți

“Seismul s-a concentrat pe teritoriul filipinez, dar este situat în apropierea graniței dintre Indonezia și Filipine”, a declarat agentul agenției meteorologice și geofizice indoneziene conform căruia nu au fost raportate victime sau daune, dar sunt așteptate alte replici. Cutremurul, de origine tectonică, a fost resimțit și în orașele filipineze Kidapawan, Davao, Sarangani, general Santos, Cagayan de Oro, Gingoog și Bislig pe insula Mindanao, a adăugat institutul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.