Cutremur în Filipine: seism cu magnitudinea 6.1

Un cutremur violent a avut loc în Filipine, joi, 26 martie 2020. Zona afectată a fost cea a General Santos. Momentan nu există nicio informație privind victime sau daune materiale.

Potrivit seismologilor locali, cutremurul s-a produs a avut o adâncime de 49 km, cu înregistrarea următoarelor intensități, luând în considerare diferitele zone:

Intensitate VI în General Santos City
Intensitate V în Malungon și Alabel în Sarangani.
Intensitate IV în orașul Koronadal din Cotabato de Sud
Intensitate I: în orașul Gingoog din estul Misami

Citește și Coronavirus challenge: un tânăr se află în stare gravă după ce a lins toaleta unei băi publice

Potrivit scării Richter, un eveniment seismic cu magnitudinea 6,1 este clasificat un cutremur puternic și  „poate avea o o rază de acțiune de 160 km și poate fi distructiv dacă zona este dens populată”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.