Cutremur în Filipine cu magnitudinea 6,6, cel puțin 7 morți și 400 de răniți

La mai mult de 24 de ore după eveniment, o primă actualizare a daunelor cutremur de magnitudine 6,6 care a lovit insula Mindanao, în Filipine . Victimele sunt cel puțin șapte, în timp ce răniți sunt mai mult de 400. Cu toate acestea  este, un bilanț provizoriu, deoarece în unele zone au fost replici mai puțin violente, dar mai mari de  magnitudinea 5.0 .

Seismul de magnitudine de 6,6 s-a fost înregistrat la ora locală 9:04 pe insula Filipine Mindanao. Conform datelor de la  Sondajul Geologic al SUA, cutremurul a avut un hipocentru la o adâncime de aproximativ 20 km și a fost aproape de Epicentrul Bual.

Un păstor încearcă să-și vândă fiul de 2 ani unui necunoscut pentru a abuza de el: arestat

În zonele cele mai afectate de cutremur, 90% dintre locuințe s-au prăbușit sau au fost avariate în care  se crede că sunt implicate aproape zece mii de oameni. În mod evident, autoritățile au suspendat activitățile școlilor și funcțiile publice din zonă.

cutremur1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.