Cutremur în Cuba, șoc violent de 6.6: epicentrul nu departe de Guantanamo

Cutremur extrem de violent în Cuba cu magnitudinea de 6.6 . Epicentrul a fost înregistrat în Baracoa, un oraș situat la aproximativ 150 km est de Guantanamo. Potrivit Centrului Seismologic Mediteranean European (Emsc), seismul a fost situat la 39 km de Baracoa (est). Deocamdată nu există informații privind pagube sau victime. Hipocentrul cutremurului a fost localizat la o adâncime de 8 km.

Cutremurele, alarma geologilor: “În Atlantic, pământul se deschide”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.