Cutremur în Croația cu magnitudinea de 5.2

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 a fost înregistrat în centrul Croației la 6,28 dimineața potrivit televiziunii de stat citând date de la Centrul Seismologic Euro-Mediteranean. Epicentrul cutremurului, care s-a simțit și în Zagreb, situat în apropierea orașului Petrinja, la 50 de kilometri sud-est de capitală, la o adâncime de 10 km.

Citește și China, răspunderea penală pentru minori a scăzut la 12 ani

În momentul de față nu există informații privind deteriorarea bunurilor sau a persoanelor, dar potrivit seismologului Kresimir Kuk, intervievat de radioul public, „este posibil ca un astfel de cutremur să fi produs pagube materiale în zona epicentrului”. În martie, un cutremur cu magnitudinea 5,3 a lovit Zagrebul, provocând un deces și 27 de răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.