Cutremur în China cu magnitudinea de 6,3 !

Un cutremur cu magnitudinea 6,3 a fost înregistrat la ora locală 2:50 (00:05 vineri ora României ) în vestul Chinei, provincia Xinjiang. Cutremurul a avut un hipocentru mai mic de 10 km adâncime și un epicentru la 280 km nord-vest de orașul Hotan.

Bebeluși de vânzare pe Instagram: o rețea de trafic de minori a fost descoperită în Iran

Momentan nu există informații despre posibile daune aduse persoanelor sau lucrurilor. În aceeași zonă,  câteva minute mai târziu a urmat o replică de magnitudinea 5 pe scara Richter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.