Cutremur în Algeria de Nord: seism puternic de 5.0 grade pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 5,0 grade pe scara Richter a avut loc în nordul Algeriei la ora locală 7.09 pe 26 martie 2020. Conform institutului american Usgs, seismul s-a produs la 25 km sud-est de El Eulma, la est de Alger. Epicentrul a fost înregistrat și la o adâncime de 10 km. Seismul puternic a fost bine simțit de populație, dar în acest moment nu există nicio pagubă asupra lucrurilor sau oamenilor. Locuitorii au ieșit panicați pe  pe străzi.

Citește și Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

În Rusia, a fost detectat un cutremur foarte puternic cu o magnitudine mai mare de 7, în ruma căruia a fost declarat un avertisment de tsunami.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.