Cutremur în Albania, pământul încă mai tremură în Durres: șoc de magnitudinea 5

Pământul încă mai  tremură în Albania : un cutremur cu magnitudinea 5 a fost înregistrat în Durres, raportează Institutul de Geologie din Albania. Seismul a fost resimțit și în capitala Tirana și în  sud până în Vlora . Pe 26 noiembrie 2019, țara a fost lovită de un puternic cutremur cu magnitudinea de 6,5. Numărul final al tragediei a fost de 50 de morți și de aproximativ 2 mii de răniți .

Citește și Un alt cutremur puternic a zguduit Turcia! Oamenii au ieșit în stradă

Cutremurul a fost resimțit și în Italia. Seismul a fost resimțit și în Salento și Brindisi. Numeroase apeluri telefonice către pompieri. Pământul s-a zguduit câteva secunde. Cutremurul a fost detectat în coasta Albaniei de Nord. Epicentrul a fost identificat la 13 kilometri adâncime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.