Cutremur extrem de puternic pe coasta de est a Indoneziei !

Un cutremur cu magnitudinea 6,9 a fost înregistrat în largul coastei estului Indoneziei, pe insula Celebes. Conform datelor furnizate de Usgs, cutremurul a avut loc la aproximativ 220 de kilometri
sud de orașul Katabu, la mai mult de 600 de kilometri adâncime. Seismul s-ar simțit la sute de kilometri de epicentru.

O femeie în vârstă declarată decedată după o operație, se trezește la morgă. Familia dă în judecată spitalul

Potrivit primelor informații, până la acestă oră nu s-au înregistrat  pagube asupra bunurilor sau oamenilor și nu s-a emis niciun avertisment de tsunami.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.