Cutremur extrem de puternic în Chile! magnitudinea de 6.8 pe scara Richter

Cutremurul extrem de puternic în Chile astăzi miercuri, 3 iunie.  Un cutremur de magnitudine  6,8  s-a produs în zona din nordul Chile la o adâncime de 20 km .

Alarma a fost lansată  pe Twitter de către rezidenții din nordul Chile, care au simțit puternic șocul cutremurului. Conform primelor informații din cronicile locale, seismul a fost perceput în zona Antofagasta cu o adâncime de 148 de kilometri la ora 10:35 ora României.

Grecia: 12 persoane infectate în avionul de la Doha, se opresc zborurile cu Qatar

În momentul de față nu s-au raportat daune lucrurilor sau persoanelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.