Cutremur de magnitudinea 5.7 în Utah, Statele Unite

În acestă dimineață la ora 7:00 s-a produs cel mai puternic cutremur din Utah , Statele Unite : cutremurul a avut o putere de 5,7 grade pe scara Richter. În ciuda faptului că din fericire nu a provocat răniți, șocul ar fi deteriorat un templu local al mormonilo. În plus, epicentrul cutremurului a fost localizat în  jurul Salt Lake City, Utah. Mai multe clădiri din centrul orașului au fost avariate și s-au raportat pierderi cu gaz. Zeci de case au rămas fără electricitate. În cele din urmă, aeroportul a fost închis ca măsură de precauție.

Citește și Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

Acesta este cel mai puternic cutremur înregistrat vreodată în zonă din 1992. Un scenariu înfricoșător pentru cetățenii locali care au ieșit panicați în stradă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.