Cutremur de 6.1 în Tonga: panică în arhipelag

Un cutremur violent a zguduit astăzi arhipelagul Tonga . Sismografele au înregistrat, de fapt, un cutremur cu magnitudinea 6,1 în jurul orei 12.03 ora locală. Epicentrul a fost situat la o adâncime de aproximativ 10 km, la aproximativ 145 de kilometri de satul Pangai. În acest moment, autoritățile locale nu au emis niciun avertisment de tsunami și nu au raportat victime, răni sau pagube grave la clădiri și structuri.

A abuzat de copii pentru bani: „Am câștigat 2 mii de euro arătând ce făceam pe Skype”

Potrivit informațiilor preliminare, cutremurul a avut epicentrul în insula Toku , în arhipelagul Tonga. Pentru experți cutremurul a fost clasificat de 6.1 pe scara Richter și ar fi fost un „puternic” cutremur care ar putea avea o autonomie de 160 km și ar putea fi distructiv dacă ar cădea pe o zonă dens populată.

Până în acest moment, autoritățile locale nu au emis avertismente de tsunami.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.