Cutremur de 4.7 la Istanbul cu epicentrul în Marea Marmara: alarmă în rândul populației

Cutremur la Istanbul , Turcia.

Un cutremur a fost înregistrat la ora locală 8.42 în orașul Bosfor. Conform instituțiilor cutremurul a avut magnitudinea de 4,7. În momentul de față nu există daune oamenilor sau lucrurilor, dar a provocat panică în rândul populației.

Studiu amerian: Nu consumați niciodată ceaiul sau cafeaua oferite în avion

Epicentrul a fost înregistrat la o adâncime de 9,8 km în Marea Marmara, la sud-vestul megalopolei. Zona este traversată de falia nord-anatoliană, care pune zona în pericol seismic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.