Cutremur de 4.4 în Sicilia: „Un vuiet asurzitor, totul tremura”. O clădire cu 8 etaje s-a deteriorat

Cutremur în Sicilia și panică printre oameni . Un cutremur foarte puternic a fost înregistrat la ora 21.27, ora Italiei în zona Ragusa și a fost resimțit de întreaga populație dintre Ragusa și Siracuza. În acest ultim oraș mobilierul din casele oamenilor s-a mutat.

Cutremurul, al cărui epicentru a fost identificat în zona coastei Ragusei, a fost estimat mai întâi ca magnitudine între 4,9 și 5,4 și apoi corectat la 4,4 .

Citește și În 2020 doar extratereștrii mai lipseau: detectat un misterios semnal radio

Echipele de pompieri au ieșit pe  teritoriu ca măsură de precauție: ”Inspecțiile sunt în curs de desfășurare în oraș pentru a verifica daunele minore la două clădiri “. Au scris-o pompierii pe Twitter după cutremurul din estul Siciliei .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.