Cutremur cu magnitudinea de 8 in Peru! VIDEO

Cutremur cu magnitudinea de 8 in Peru! VIDEO

Un cutremur cu magnitudinea de 8 s-a produs în nordul statului Peru, au anunţat duminică specialiştii de la Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS). Seismul s-a produs la o adâncime de 114 kilometri și s-a resimțit și în Columbia, Ecuador și Brazilia.

 

“Sunt posibile să fie anunţate victime şi pagube materiale, însă impactul seismului ar trebui să fie destul de localizat”, au afirmat specialiştii de la USGS într-un raport preliminar.

 

Până în acest moment , Pacific Tsunami Warning Center din Statele Unite, nu a emis nicio alertă de Tsunami deoarece seismul a fost localizat la o adâncime mult prea mare sub nivelul scoarţei

 

 

https://youtu.be/_AOxR2l-ohY

Te-ar putea interesa și O tornada in Oklahoma a distrus un hotel: doi morti si mai multi raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.