Cutremur cu magnitudinea de 7,4 în Indonezia. Alertă de tsunami !

Cutremur cu magnitudinea de 7,4 în Indonezia. Alertă tsunami !

Un cutremur cu magnitudinea de 7,4 pe scara Richter a fost înregistrat în Indonezia, în largul insulelor Moluccan, în urma căruia a fost emis un avertisment de tsunami. Epicentrul cutremurului a fost situat la 134 de kilometri nord-vest de Jailolo, în provincia Maluku de Nord, la 10 kilometri adâncime.

Atac armat la un liceul din California: criminalul a fost rănit în cap

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.