Cutremur cu magnitudinea de 7.7 in Papua Noua Guninee: alerta tsunami

Cutremur cu magnitudinea de 7.7 in Papua Noua Guninee: alerta tsunami

Un cutremur cu magnitudinea de 7,7 s-a înregistrat în Papua Noua Guinee, la aproximativ 28 de kilometri de Kokopo. Acest lucru a fost raportat de către organismul geofizic din SUA, care a emis și un avertisment privind alerta de tsunami .

 

“Pe baza datelor preliminare, sunt posibile valuri tsunami periculoase de-a lungul coastelor, la o mie de kilometri de epicentrul”, explică centrul de monitorizare Pacific Pacific.

 

Te-ar putea interesa și Cutremurul, alarma geologilor: “In Atlantic, pamantul se deschide”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.