Cutremur cu magnitudinea de 6.8 in Indonezia: ALERTA TSUNAMI

Cutremur cu magnitudinea de 6.8 in Indonezia: ALERTA TSUNAMI

Autoritățile indoneziene au emis un avertisment de tsunami după ce un cutremur cu magnitudinea de 6,8 a lovit țara. Cutremurul a fost înregistrat la 151 de kilometri în largul insulei Java și la o adâncime de 43 de kilometri. Clădirile capitalei Jakarta s-au clătinat aproape un minut. Multe persoane au fugit panicați din clădirile din zgârie-nori.

Citește și Nepoata lui JFK, Saoirse Kennedy Hill de 22 de ani a fost gasita moarta

De Mariu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.