Cutremur cu magnitudinea de 5.2 în Albania: sute de oameni au ieșit în stradă

Potrivit Institutului Seismologic albanez, epicentrul cutremurului a fost situat lângă orașul Korca, în centrul-sudul Albaniei, nu departe de granițele cu Grecia și Macedonia. Sute de oameni ar fi ieșit în stradă de teamă, dar, în acest moment, potrivit presei locale din fericire, s-au înregistrat doar pagube materiale.

O măicuță merge la spital cu dureri abdominale iar medicii îi dau diagnosticul: este însărcinată

Cutremurul s-a înregistrat la ora 05:25 ora locală surprinzând mulți locuitori încă dormind Seismul a fost resimțit de populație în multe orașe albaneze, cum ar fi Devoll, Kolonja, Elbasan și capitala Tirana, dar chiar și în unele orașe de frontieră din Grecia și nordul Macedoniei.

Sute de oameni ar fi ieșit în stradă de teamă, iar în acest moment, potrivit presei locale din fericire, s-au înregistrat doar pagube materialePentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.